Колишній Ані Лорак готується до весілля з молодою коханкою

Мурат Налчаджиоглу перемістився зі статусу завидного турецького холостяка в статус нареченого. Його наречену звуть Лілія.

За даними Мурата, він зустрічається з нею більше року – офіційно представив Лілію як дівчину влітку 2020 року на свій 43-й День народження.

Про весілля Мурата і Лілії стало відомо нещодавно, коли дівчина опублікувала фотографію з кільцем з білим діамантом. Судячи із задоволеного обличчя, вона була дуже рада пропозицією і відповіла позитивно.

Мурат Налчаджиоглу готується до весілля з Лілією

Лілія - нова кохана Мурата
Лілія – нова кохана Мурата

Ще недавно в оточенні Ані Лорак подейкували, що вона знову зійшлася зі своїм чоловіком-турком, з яким розлучилася три роки тому. Плітки з’явилися не випадково: екс-подружжя помітили обнімаються на вечірці Філіпа Кіркорова цієї весни.

Однак восени він розбив всі чутки – зробив пропозицію Візажистки із Запоріжжя Лілії. Як виявилося, Ані і Мурат добре спілкувалися виключно через те, що у них є спільна дочка. Турок намір будувати відносини з іншого.

Лілія і Мурат зараз збираються йти під вінець.

Дата весілля поки невідома. Однак люди, наближені до цієї парі, розповіли ЗМІ, що закохані і зовсім не хочуть анонсувати своє весілля – розкажуть про неї нібито пост-фактум. За однією з версій, Лілія просто боїться “сюрпризів ” від колишньої дружини свого нареченого або від її шанувальників.

До слова, шанувальники Ані Лорак дійсно накинулися на Лілію. У коментарях до майже всіх публікацій пишуть їй неприємні слова, і кажуть, що Мурат з Лорак виглядав набагато краще.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.