“ТікТок – це космос! “: дідок Поплавський знову піариться на молодіжній соцмережі

Як відомо, популярний український ректор Михайло Поплавський - зірка не тільки концертів і свого вузу, а й Тік-тока

Він регулярно записує в Тік-Ток жартівливі ролики, які веселять фоловерів, набирають багато лайків і коментарів. Саме легкість подачі і цікавий образ Михайло Поплавський вважає формулою свого успіху.

Нещодавно співаючий ректор дав велике інтерв’ю, де виділився кількома гучними заявами.

“ТікТок – ЦЕ КОСМОС! Факультет ТікТок в топі світових новин. Ми ламаємо стереотипи і творимо новітню історію України! Місія Університету культури – стати лідерами в медіабізнесі і вивести український ТікТок на світовий рівень! ТікТок – це не просто сучасний тренд, це інструмент для ведення бізнесу”,

– заявляє Михайло Поплавський.

Нагадаємо, що у вересні 2021 року в Київському університеті культури імені Поплавського відкрили перший в світі факультет Тік-Тока.

В "поплавці" відкрили факультет Тікток
В “поплавці” відкрили факультет Тікток
В "поплавці" відкрили факультет Тікток
В “поплавці” відкрили факультет Тікток
В "поплавці" відкрили факультет Тікток
В “поплавці” відкрили факультет Тікток

Не всі оцінили цей вчинок правильно – безліч людей в соціальних мережах розкритикували цей вчинок, назвавши Поплавського – не дуже професійною людиною. Ким будуть випускатися студенти цього факультету – поки неясно. Також незрозуміло, чи не втратить соціальна мережа актуальність на той час, поки студенти пройдуть освітній курс.

Також додамо, що Поплавському не звикати потрапляти в центр скандалів. Раніше його звинувачували в хворих відносинах з молодими студентками, які часто фігурують в його відеороликах. Зараз ця тема відійшла на другий план.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.