Влад Яма розповів про сімейні сварки

Танцюрист Влад Яма, хоч і є для багатьох прикладом мужності і відповідальності, теж не зовсім ідеальний чоловік. І у нього в шлюбі з його супутницею трапляються непорозуміння.

Про це журналістам розповів сам хореограф Владислав Яма, який одружений на Ліліані Кудлай. У них є маленький син Леон.

Влад і Ліліана разом вже 13 років. За цей час в їхньому житті було безліч різних випробувань долі, і, як у всіх, були моменти, коли шлюб тріщав по швах.

Про це хореограф поділився в інтерв’ю “Люкс ФМ “.

Чоловік зізнався, що найбільші кризи переслідували пару перші 2 роки відносин.

Влад Яма
Влад Яма

“У нас були якісь ревнощі і претензії, неготовність. Мені здається, я був занадто молодим. Потім це пройшло і стало легше “, – поділився Влад Яма.

Танцюрист уточнив, що проблеми на побутовому грунті у пари теж були, однак їх було не так багато, і вони ніколи не були такими глобальними.

Все змінилося, коли в житті подружжя з’явився син Леон. Він вніс новий сегмент. Влад і Ліліана вже стали жити не просто для себе або друг для друга, а на благо розвитку спадкоємця.

До слова, Влад Яма і Ліліана Кудлай поділилися, на яку мрію у них не вистачає грошей. Пара розповіла, що давно їздить в Майамі. І хотіли б придбати там будиночок.

Однак ціна на будинок там стартує від 600 мільйонів доларів, що взагалі не по кишені. Тому поки що пара насолоджується виключно туристичними поїздками на один з найголовніших і дорогих курортів світу. Їздять в основному втрьох, але можуть залишити Леона на батьків і відправитися в романтичну подорож.

Схожі статті

Всього 4 інгредієнти, а так смачно: ніжний салат із банального буряка тепер готую щодня, бо чоловік випрошує

Салат із буряка, яєць та сиру виходить не лише смачним, але й поживним. Він чудово пасуватиме як на кожен день, так і на святковий стіл. Спробуйте!

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.