Собчак потрапила в ДТП, в якому загинули люди

Машина, в якій їхала телеведуча і журналіст Ксенія Собчак, потрапила в аварію.

ДТП сталося напередодні, коли зірка мчала в аеропорт. У машині була співачка Земфіра і Ігор Верник. Собчак зі своїми колегами по цеху перебувала в місті Сочі.

Їхали зірки російської естради на автомобілі Mercedes S500. Саме Мерседес лоб в лоб зіткнувся з автомобілем Volkswagen.

Аварія не обійшлася без жертв – пасажирка Volkswagen померла. Відомо, що за кермом Фольксвагена був чоловік, 28 років. У салоні також знаходилися дві жінки.

Причина аварії встановлюється

Собчак з колегами потрапила в ДТП
Собчак з колегами потрапила в ДТП

Ніхто з пасажирів Мерседеса не потребував госпіталізації. На місце одразу приїхали медики, які надали постраждалим в аварії термінову допомогу.

Ксенія Собчак відчуває себе добре, ніяких серйозних пошкоджень або проблем зі здоров’ям у неї не виявлено.

“Цей пост пишу особисто я. Зараз я вдома, тільки оклигав, у мене струс мозку і численні травми. Я в жаху і шоці від того, що загинули люди будемо зв’язуватися з рідними. Я нікуди не лечу і не їду “,

– розповіла журналістка в своєму телеграм-профілі.

Собчак наполягла, що водій їх автомобіля в пригоді не винен. Вона стверджує, що чоловік місцевий, дорогу знав добре, його ніхто не підганяв.

Ксенія поскаржилася, що у її помічниці теж діагностували струс мозку.

Собчак з колегами потрапила в ДТП
Собчак з колегами потрапила в ДТП

Собчак зазначила, що зараз її стан задовільний. Але на момент аварії вона втратила свідомість. Від госпіталізації відмовилася, тому що хотіла повернутися додому в Москву і там пройти більш грунтовне обстеження.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.