Як виглядає син Потапа від першого шлюбу

Потап - український репер, якого дуже добре знають не тільки в рідній країні, а й за її межами.

Незважаючи на таку впевнену і успішну кар’єру, в особистому житті Олексія Потапенка було дуже багато особистих несподіваних поворотів. Наприклад, його перша серйозна любов була з колегою Іриною Горовий.

Вони зійшлися, коли Ірина тільки народила свою доньку Наталю Горов. Потап в програмі “Зе інтерв’юер ” розповів, що любив Наталю також, як і свою дочку, адже любив Ірину, а Наталя була її рідною людиною.

Любов Олексія та Ірини привела до того, що у пари народився син Андрій.

Син Потапа і Ірини
Син Потапа і Ірини

Навіть незважаючи на те, що пара вже давно не разом, їх спільний син живе з мамою і добре спілкується з татом.

Син Потапа і Ірини
Син Потапа і Ірини

Олексій Потапенко часто бере Андрія на свої шоу. У минулому році навіть зробив його провідним балкона на проекті “Танці з зірками “. Глядачі відзначили, що у єдиного спадкоємця шоумена добре виходить вести за собою аудиторію і привертати увагу телеглядачів.

Нагадаємо, що у Потапа і Насті немає спільних дітей. Пара живе разом у шлюбі вже більше двох років, а скільки часу у них тривали відносини до весілля – невідомо.

Фанати дуже чекають, коли Каменських нарешті оголосить про свою вагітність, і подарує своєму законному чоловікові спадкоємця або спадкоємицю. Але поки Настя тільки тішить обіцянками, і стверджує, що поки для неї пріоритетним напрямком залишається розвиток власної кар’єри, свого бренду і свого імені.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.