Віктор Павлик показав сина від молодої дружини

Український артист Віктор Павлик насолоджується відпусткою зі своєю молодою дружиною і сином, який народився влітку.

Раніше Катерина Репяхова і Віктор Павлик прийняли рішення не показувати свого спадкоємця шанувальникам. Однак вже пройшло достатньо часу, і можна показувати всій країні його обличчя.

Репяхова стверджує – дитини приховували не через релігійні переконання, а через те, що просто не хотіли, щоб його хтось інший бачив. У своєму Інста-профілі Репяхова розповідала, що покаже дитини, коли зможе насолодитися ним сама.

Зараз Віктор і Катерина часто показують фото свого сина Михайла в Інстаграм

Особливо зараз, коли подружня пара вперше поїхала за кордон разом зі своїм спадкоємцем.

Так, Віктор Павлик показав тепле фото на тлі моря. Очевидно, фотографувала мама Катерина.

Нагадаємо, що днями Катерина Репяхова скаржилася, мовляв, їй дуже важко на відпочинку з дитиною. Він погано переніс переліт і зміну клімату, тому постійно плакав, не даючи мамі навіть просто виспатися.

Через це у Катерини в перші дні після прильоту був поганий настрій, проте потім вона стала більше носити на руках свого малюка, і він став більш спокійним, так як відчував присутність мами поруч.

Скільки саме Катерина та Віктор Павлік віддали за такий відпочинок – невідомо. Судячи з Інстаграму, вони зупинилися в готелі Ріксос, де номери коштують досить недешево. Але зараз у сім’ї гроші є, адже Павлик став частіше виступати, ніж рік тому. Він залишається єдиним годувальником у родині, поки його дружина в декреті.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.