Позбавлена титулу “Міс Україна 2018” Дідусенко подала в суд на організаторів конкурсу

Дівчина на ім'я Вероніка Дідусенко вважає, що її незаконно позбавили титулу "Міс Україна " в 2018 році.

Дідусенко подала позов до Печерського районного суду Києва. Основні вимоги – повернути свій титул. Однак сама корона їй не стільки важлива, скільки факт того, щоб захистити права матерів.

Дідусенко нібито спочатку отримала статус “Міс Україна 2018 “, а потім позбулася титулу через те, що вона заміжня і має дитину. Після нагородження з’ясувалося, що за правилами конкурсу, у учасниць не повинно бути дітей.

Дідусенко впевнена, що це дискримінація. Також Вероніка стверджує, що ще при подачі заявки на участь інформувала конкурсну комісію про свій сімейний стан і наявність дітей.

26-річна модель сподівається через суд повернути собі втрачений титул

Вероніка Дідусенко
Вероніка Дідусенко

Про свої плани екс-найкрасивіша українка повідомила в Інстаграм-профілі.

Адвокатом Дідусенко став Юрій Некляєв. Він запевняє – у його підопічної є всі шанси на те, щоб перемогти в суді. Як аргумент наводить той факт, що в договорі на участь в конкурсі не було жодного слова про те, що учасницям з дітьми та родиною не можна боротися за корону.

 "Вероніка

Перемогу Вероніка Дідусенко здобула у вересні 2018 року. Разом з нею за титул найкрасивішої жінки України боролися ще 24 претендентки.

Після перемоги дівчина повинна була летіти в Китай на представлення України. Однак через чотири дні у неї відкликали нагороду, пославшись на те, що вона приховала свого чоловіка і дитини.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?