Пугачова влаштувала дикі танці на День народження Баскова (відео)

Алла Борисівна Пугачова - близька подруга співака і шоумена Миколи Баскова. Тому його День народження не могла пропустити.

Алла Борисівна відвідала святкування разом зі своїм молодим чоловіком Максимом Галкіним, який також є приятелем і колегою Баскова – як не як однолітки.

Максим Галкін показав відео, зняте на тусовці Баскова

На ньому видно, що вже немолода Аллочка танцювала так, як ніби їй 20 років. Хоча одяглася зовсім не по святковому – дороге, стильне, сучасне, але все ж повністю чорне плаття. А ще навішали на шию масивні прикраси і зробила зачіску в своєму стилі – на маківці заплела хвіст і змістила його на бік. Макіяж яскравий, але в міру.

Відзначимо, що Алла Борисівна після відходу з великої сцени і після народження двійнят Лізи і Гаррі перестала відвідувати гучні тусовки. Винятком є лише свята її близьких друзів, на які Алла Борисівна завжди намагається приходити.

Ось що в коментарях під відео пишуть шанувальники зірки:

  • Алла красуня, люблю завжди, чарівність моє !!!! Більше таких не буде ніколи, жінка, з якою брати приклад і захоплюватися !!!!
  • Аллочка красуня !!
  • Алла не змінюється !! Ну зірка
  • З днем народження Миколи, здоров’я, а Алла Борисівна – красуня, яка молодець
  • Максим, ви з Аллою як завжди, чарівні !!!

Микола Басков відзначив свій День народження 15 жовтня. На честь свого ювілею (45 років) натуральний блондин влаштував в центрі Москви гучну вечірку, запросивши своїх найближчих друзів і колег по сцені.

Схожі статті

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.

Цей пиріг з лаваша нагадує хачапурі, тільки готується набагато швидше. Чоловік випрошує 7 днів на тиждень

Ароматна та неймовірно смачна ачма з сиром чудово доповнить ваш щоденний раціон, а домашні будуть задоволені та нагодовані. Скоріше записуйте рецепт!