Учасник “Танців з зірками” Макс Леонов потрапив в ДТП і не зможе вийти на паркет

Аварія трапилася у четвер, 14 жовтня. Хореограф не постраждав.

Однак постраждав його автомобіль.

Макс Леонов потрапив в ДТП
Макс Леонов потрапив в ДТП

Відомо, що хореограф Макс Леонов в українській столиці потрапив в аварію. Він є партнером співачки Євгенії Власової.

Після аварії в четвер Леонов відбувся струсом мозку, тому не зможе вийти на головний паркет в неділю, 17 жовтня. Інші пасажири його автомобіля, на щастя, зовсім не постраждали і не потребують госпіталізації.

У своєму Інстаграм-профілі чоловік розповів про те, що трапилося, і зауважив, що не зможе вийти на паркет з Євгенією в найближчу неділю – зазначив, що вболівати за артистку буде вдома.

“Тримаю за тебе кулачки по той бік екрану. Ні краплі в тобі не сумніваюся, ти будеш виглядати чарівно. Прости мене за моєї відсутності. Повернуся, і ми все надолужимо “,

– зазначив Макс Леонов, який сподівається швидше повернутися.

Макс Леонов потрапив в ДТП
Макс Леонов потрапив в ДТП

Поки невідомо, як далі будуть розвиватися події – організатори хореографічного шоу можуть або усунути Євгену від участі на один тиждень, або поставити в її пару іншого партнера.

У всякому разі, правила передбачають, що одна пара за весь сезон може пропустити один прямий ефір з поважної причини. Якщо пропускає другий – то автоматично залишає проект. Разом з ними в цей же день проект залишає пара, яка набрала найменше голосів глядачів і журі.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.