“Я зовсім лузер”, – Тіна Кароль розповіла про навчання в літній школі

Співачка Тіна Кароль - артистка, яка вражає не тільки своїми зовнішніми даними, але і сильними вокальними здібностями.

Останнім часом Кароль все більше і більше часу приділяє собі, розвитку власної кар’єри, роботі над собою. Тим більше, після відходу з “плюсів ” у неї з’явилося на це багато часу – Тіна припинила участь відразу в двох великих проектах – “Танці з зірками ” і “Голос країни “. Звичайно, подейкують, що у неї вийшов конфлікт з телеканалом 1 + 1, однак сама зірка стверджує – виключно професійний розвиток змусило її піти.

Тіна Кароль показала образ за 48 тисяч гривень
Тіна Кароль

З огляду на те, що у Кароль з’явилося багато вільного часу, зірка відповіла на 25 питань від фанів і шокувала визнанням – як виявилося, співачка вчиться на пілота.

“Я вчуся бути пілотом, тільки потроху. Я ще зовсім лузер там “,

– зазначила Кароль, коментуючи своє нове хобі.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Нагадаємо, Тіна Кароль нещодавно розповіла, чому відправила сина до Великобританії. Співачка зізналася, що хотіла б, щоб її син отримав якісну освіту, не забуваючи культуру свого боку і її колорит. Тому Веніамін Огір живе в родині пари з України.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.