Нинішня дружина Віктора Павлика написала лист колишньої: “Вам ніхто не зобов’язаний”

Колишня дружина Віктора Павлика знову підняла скандал на своїй сторінці в Фейсбук.

Основна претензія Лори Созаевой в тому, що Віктор Павлик обіцяв заплатити кредит за квартиру, де вона жила з сином. Однак до сих пір його не виплатив, і тепер жінку виселяють з квартири. За класикою жанру, Созаева звинувачує в своїх бідах саме Катерину Репяхову, яка нещодавно стала мамою вперше.

“Немає ніякої війни, з’ясування відносин – я розумію, що я їм дуже заважаю. Я розумію, що немає у мене іншого виходу, як погодиться на їхні умови. Але ображати мене, єхидствувати, після того, як звели сина в могилу – це вже понад хамства! “, – пише Лора Созаева.

Лариса Созаева і Віктор Павлик
Лариса Созаева і Віктор Павлик

Також жінка опублікувала текст, який їй написала нібито Катерина Репяхова. У повідомленні сказано, що нібито Репяхова просить залишити її сім’ю в спокої, перестати вимагати гроші (погрожуючи судом) і почати жити своїм дорослим життям, самостійно оплачуючи свою комуналку та інше.

Репяхова зазначила, що справа не стосується окремо Віктора Павлика, а стосується і її, адже вони – законні чоловік і дружина, які виховують неповнолітніх дітей. А значить і сімейні фінансові потоки проходять через Катерину.

“І якщо Вітя завтра від мене піде, я подумаю, як себе утримувати і як самореалізуватися і йти далі, вважатиму це знаком долі рости духовно, ментально і фінансово “, – сказано в листі, який, за інформацією Созаевой, написала саме нинішня дружина Віктора Павлика Катерина Репяхова.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.