Дружина Віктора Павлика зізналася, що у музиканта величезні борги

За інформацією Катерини Репяховой, у її чоловіка борг на даний момент близько 200 тис доларів.

Це боргові зобов’язання по кредиту за квартиру. Віктор Павлик, ще будучи в стосунках зі своєю колишньою дружиною Ларисою Созаевой, взяв в кредит квартиру. Звичайно, брав він її тоді, коли долар був по 8 грн, а віддає зараз, коли курс виріс майже в 4 рази. Отже, і розмір боргу збільшився пропорційно.

Катерина Репяхова поскаржилася, що з їх сімейного бюджету Павлик містить колишню дружину

Так, напередодні Лариса Созаева зробила пост в Фейсбук, де розповіла, що її нібито виселяють з квартири за те, що Павлик відмовляється платити за кредит.

Репяхова зробила прямий ефір на цю тему і розповіла, що борг становить ще близько 200 тисяч доларів. Сім’я Каті і Віктора Франковичу готова виплатити Ларисі 100 тисяч доларів, але під приводом, що далі вона сама буде розпоряджатися цими грошима, вирішувати квартирне питання і відстане нарешті від їх сім’ї з маленькою дитиною.

Однак Лариса, схоже, зовсім не бачить собі такий сюжет розвитку подій.

https://www.instagram.com/p/CVKi9oiqUwZ/

 

Ось що в коментарях до прямого ефіру написали шанувальники Катерини Репяховой і Віктора Павлика:

  • Яка ти мудра, все навколо бачать тільки красиву картинку і не замислюються якими зусиллями ти її досягла. Що ти жодного дня не була в декретній відпустці і весь час працювала
  • ВП дуже пощастило тебе зустріти. Живіть довго і щасливо
  • Катя, Ви така молода і така мудра. Віктору Франковичу дуже пощастило з Вами. Ви дуже світла і щира. Дай Бог, щоб все скоріше вирішилося і Ви жили щасливо

Схожі статті

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.

Позитив потрапив у лікарню та назвав причину, якою виявилася екс-колега Дорофєєва: не один Дантес страждав

Олексій Завгородній показався на лікарняному ліжку під крапельницею. Відомий музикант розповів про своє самопочуття прихильникам в Instagram.