Колишня дружина Павлика знову “підняла бучу”: відповіла Катерині Репяховой

Ось уже кілька днів між колишньою дружиною Віктора Павлика Ларисою і його нинішньої пасією Катериною тривають суперечки.

Почала цей конфлікт Лариса, яка звинувачує Павлика і його нову сім’ю в тому, що вони нібито намагаються забрати у неї єдину житлоплощу – квартиру. Виявилося, що її взяв в кредит Віктор Павлик, ще коли жив разом з Ларисою і їхнім спільним сином Павлом. Однак потім пара розлучилася, а син Павло помер в серпні 2020 року.

Зараз Лариса намагається всіма силами довести, що Катерина Репяхова – корінь зла і розлучниця.

Напередодні Катерина Репяхова вийшла в прямий ефір, де жорстко відповіла колишній дружині свого чоловіка. Вона розповіла, що жінка повинна бути самодостатньою, а не висіти на шиї у чоловіка. Тим більше, у колишнього чоловіка.

Мабуть, Ларису Созаеву ці слова дуже сильно зачепили, тому тепер вона вирішила викласти відповідну публікацію, де назвала слова Репяховой “порожнім звуком “.

“Міф про сильних жінок придумали не жінки, а мужички, ті самі, хто боїться відповідальності. Жодній жінці не потрібна ця ” сила “- їй чоловік потрібен, поруч з яким вона буде улюбленою мурлишкой, що згортається клубком і муркоче від щастя … “, – говорить Лариса Созаева.

Нагадаємо, що Созаева вже багато років не перебуває у відносинах з Віктором Павликом. Катерина Репяхова одружена з музикантом з весни 2020 року. Відносини у пари тривають 6 років.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.