Режисер і актор Ахтем Сеітаблаєв розлучився з дружиною після 8 років шлюбу

Український кіноактор і режисер Ахтем Сеітаблаєв розповів, що розлучився зі своєю дружиною Іванною Дядюрою.

Пара була разом 8 років, однак останні півтора року були напруженими не тільки для них, але і для багатьох інших пар, які залишилися без роботи і під замком будинку через карантин. Хоча Сеітаблаєв уточнює, що їх причиною розлучення став не зовсім карантин.

За словами Ахтема Сеітаблаєва, виною всьому почуття, які стали згасати в шлюбі. Він важко переживав розлучення

Як давно Ахтем і Іванна розлучилися – чоловік не повідомляє. Однак неважко здогадатися, що вже пройшло трохи часу, щоб він набрався сміливості розповісти про це пресі.

“Це досить емоційний момент у житті кожної людини. Непростий момент. Особливо, коли до цього мають відношення діти. Ніколи не можеш бути готовим, що закінчуються почуття … “, – розповів Ахтем Сеітаблаєв в інтерв’ю програмі “Кава з перцем ” .

Режисер висловив свої надії на те, що вони з екс-дружиною зможуть залишитися хорошими друзями, і продовжити партнерські взаємини в роботі.

Відзначимо, що Іванна Дядюра – це друга дружина Ахтема Сеітаблаєва. Вона досить тісно співпрацювала з ним, адже є продюсером його фільмів.

Ахтем Сеітаблаєв і дружина
Ахтем Сеітаблаєв і дружина

Ось що про розлучення пари думають фоловерів в коментарях під постом “Зіркового шляху ” в Інстаграм:

  • Дивно звучить “закінчилися почуття “. Начебто вони їх на вагу брали перед весіллям. Люди не вміють жити в шлюбі. Нафіга ви беретеся, якщо не здатні на це?
  • Закінчіліся почуття …. Ви просто не вмієте кохати, тому смороду й “закінчуються “
  • Завжди шкода, коли розлучаються двоє, но це життя, головне, щоб смороду залишились добрими друзями, щоб НЕ страждала донька.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!