Чоловік Крістіни Орбакайте – як виглядає, чим заробляє і чому зібрався розлучатися?

Дочка Пугачової Крістіна Орбакайте заміжня вже в третій раз.

Співачка щиро сподівається, що її нинішній обранець і стане останнім коханням, адже раніше зірка була глибоко нещасною. Все почалося з того, що вона вступила в стосунки з Пресняковим-молодшим, народивши дитину, так і не дочекавшись повноліття. Зате тепер Орбакайте точно знає що таке любов, і вважала за краще вибрати чоловіка, далекого від сфери шоу-бізнесу, керуючись правилом “щастя любить тишу “. Її обранець, якого звуть Михайло, і правда дуже закрита особистість. Зайвий раз намагається не з’являтися в пресі і не привертати до себе уваги.

Біографія двометрового красеня Михайла Земцова мало кого цікавила до тих пір, поки він не став зустрічатися з Христиною Орбакайте. Взагалі Михайло народився в Росії, але в дитинстві його батьки відвезли його в Америку, де хлопчик отримав місцеве громадянство.

Саме в Америці і познайомилися Крістіна Орбакайте і Михайло Земцов.

Крістіна Орбакайте, Михайло Земцов і Клавдія
Крістіна Орбакайте, Михайло Земцов і Клавдія

Христина і Міша почали зустрічатися, і в 2005 році офіційно одружилися.

Слід зазначити, що саме в стосунках з Михайлом Христина вперше вдягла білу сукню – адже два її попередні шлюби з Володимиром Пресняковим і Русланом Байсаровим були цивільними.

Як зізнавалася Орбакайте, їй до душі рішучість і впевненість Михайла.

Крістіна Орбакайте і Михайло Земцов
Крістіна Орбакайте і Михайло Земцов

Крім своєї основної діяльності, Михайло Земцов займався ріелтерських бізнесом. За деякими даними, на цьому він зміг заробити непогані гроші. Тим самим він дозволив Христині і зовсім не працювати, однак дочка Пугачової не зважилася кинути сцену, так як це справа всього їй життя.

Схожі статті

Нереально смачний пиріг з сирною начинкою і курагою: забудьте про інші рецепти. Це найлегший тортик у світі

Дріжджовий пиріг із сиром та курагою виходить надзвичайно ароматним. Чаювання з такою здобою вийде ідеальним. А бесіда полине у правильне річище, адже смакота налаштує на приємний лад.

На замітку господиням! Випросила у кондитера рецепт ідеального бісквіта для тортів: тісто ніжне та повітряне

Секрет розкішного торта чи іншого десерту — ідеально пухкий бісквіт. З нашим рецептом бісквіт буде виходити з першого разу і не потрібно пробувати десятки рецептів. Спробуйте та переконайтеся.

Оля Полякова опублікувала неоднозначне фото з 19-річною донькою Машею: підписники бачать на світлині пару

Знаменита українська співачка Оля Полякова та її старша донька Марія знову опинилися під хвилею хейту прихильників. Причиною стало нове фото, яке привернуло увагу публіки.