Тіна Кароль і Дан Балан представили спільну пісню

Тренери шоу представили нову спільну пісню. Романтичний відеоряд нікого не залишив байдужим.

На суперфіналі шоу “Голос країни” від 26 квітня 2020 року, відбулася довгоочікувана музична прем’єра — тренери Тіна Кароль і Дан Балан представили спільну пісню “Пам’ятаєш”. Раніше Балан поділився, що він довго працював над цією композицією.

Цікаво, що відео, де співали Тіна і Дан, було знято в спальні співачки. Ведучі “Голосу” Катя Осадча та Юрій Горбунов навіть, жартома, припустили, що артисти могли проводити карантин разом. Хоча, можливо, це був і не жарт. Трохи таємниць для роздумів глядачам все ж залишили.

Кароль і Балану давно приписують романтичні стосунки — вони давно під наглядом не тільки мільйонів фанатів вокального шоу, а й тисяч інших людей, які переживають за цю пару.

Пісня “Пам’ятаєш” нікого не змогла залишити байдужими. Це зворушлива, романтична і дуже емоційна композиція. Примітно, що протягом виконання у відео почали з’являтися романтичні кадри із попередніх ефірів “Голосу країни”, які демонстрували історію взаємин Тіни і Дана.

Нагадаємо, що раніше, в одному з ефірів справжнім сюрпризом стала поява мами Дана Балана Людмили Балан, яка виконала українську народну весільну пісню “Горіла сосна, палала”, яку багато хто сприйняв, як натяк на почуття між двома зірковими тренерами.

Суперфінал десятого ювілейного сезону “Голосу країни” проходив в особливому форматі, з огляду на важливість дотримання всіх умов карантину. Ефір ювілейного сезону став благодійним — усі отримані кошти від голосування і продажу реклами під час випуску підуть на підтримку українських медиків, які рятують життя хворих на коронавірусну інфекцію. Для них придбають захисні костюми, респіратори та інше обладнання, якого зараз так не вистачає для захисту здоров’я лікарів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.