Дочка-підліток коміка Кошового Варя вплуталася в погану компанію

Євген Кошовий виховує двох доньок. Незважаючи на те, що у нього доньки, і з ними має бути простіше, виховання все ж таки не таке гладке.

Однак підлітковий період однаково важкий як у дівчаток, і у хлопчиків. У Варвари Кошової зараз перехідний вік, тому, природно, багато в чому вона не знаходить спільної мови з мамою чи татом. Але тато терпимо і з розумінням ставиться до цього, намагаючись захистити дочку від вчинків, про які вона потім пошкодує.

Актор “Кварталу 95” Євген Кошовий не приховує родину від публіки

Ксенія Кошова та Євген Кошовий відвідали світський захід
Ксенія Кошова та Євген Кошовий відвідали світський захід

Зважаючи на свою професію, близький друг президента України Володимира Зеленського часто дає інтерв’ю та ділиться подробицями особистого життя з дружиною, або деталями виховання тринадцятирічної Варі та семирічної Серафими.

Молодша дочка Серафима ще дитина, тож і проблеми з нею дитячі. А ось старша Варя вже почала виявляти свій гострий характер.

Євген Кошовий та дочка Варя
Євген Кошовий та дочка Варя

Євген Кошовий розповів історію про те, як більше року тому чогось дочка Варя потрапила в погану компанію, де у неї почали з’являтися шкідливі звички. Про які саме звички йдеться, комік не уточнював, але явно дав зрозуміти, що це йому зовсім не сподобалося.

“Ми намагалися трохи усунути її від них, тому вона їздила до табору до Іспанії та Болгарії, літали разом на відпочинок до Греції”, – розповів гуморист студії “Квартал 95”. У результаті допоміг не лише детокс, а й жорстка розмова — Варвара почала доросліше дивитися на спілкування з іншими та ретельно підбирати своїх друзів.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.