Соліст гурту “Ляпис-98” Міхалок виправдався, чому вдарив глядача під час концерту

Минулого тижня на концерті "Ляпіса" стався казус - він ударив головою свого шанувальника.

Багато тих, хто побачили відео з інцидентом в інтернеті, жорстоко засудили дії музиканта — він не мав права так чинити навіть незважаючи на трохи фривольну поведінку шанувальника.

Ляпіс за тиждень записав відео з поясненнями. Сергій Міхалок пояснив, що за свої дії перед усією громадськістю він виправдовуватись не буде. Він вважає за потрібне лише звернутися до своїх шанувальників, які розуміють у чому суть його творчості, бувають на концертах, і розуміють, що його концерти — це насамперед видовище.

Соліст гурту “Ляпис-98” та Brutto Сергій Міхалок пояснив ситуацію під час концерту у Полтаві.

Міхалок уточнив, що на відео не потрапив момент, як співак спілкувався до цього з шанувальниками. На сцену того чоловіка він покликав, бо побачив, що він прийшов із гітарою. Чоловік зазначив, що сам розпочинав свій шлях як вуличний музикант, тому вирішив послухати, що співатиме ця людина. Однак коли той вийшов на сцену, Міхалок зрозумів, що він дуже п’яний і поводиться неадекватно.

“Сидять пару пацанів, які явно “підлили сливу”, імітуючи, що вони явно занудьгували. Ну я думаю: “Ого, я вас уже не відпущу”, – сказав Міхалок.

Музикант розповів, що після інциденту він розмовляв із тим чоловіком, якого вдарив. І він нібито не мав претензій до нього.

Проте у поліції стверджують, що навіть публічні вибачення не допоможуть йому уникнути відповідальності. Мінімальне покарання, яке йому загрожує, – це 850 гривень штрафу. Максимальне можуть посадити на строк до 5 років.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.