Новини шоу бізнесу: зірки, що померли в 2021 – Лановий, Чапкіс, тато Насті Каменських, Меньшов (Відео)

Щойно повідомили, що з життя пішов.... Новинки в 2021 році не раз гриміли такими заголовками.

Цей випуск ми присвятили людям, які залишаться у наших серцях назавжди. Хто вони, зірки, що померли у 2021 році? Це актори, режисери, сценаристи! Це люди, яких любила не лише родина, а й мільйони глядачів та шанувальників.

2021 року влітку не стало відомого кінорежисера Олександра Стефановича. Колишній чоловік Алли Борисівни Пугачової залишив після себе культурну спадщину, а ще маму їхніх двох коханок, які за чергою заявляють про те, що хотіли б отримати його будинок, щоб зробити там музей.

Радянський та російський режисер, письменник, сценарист, актор. Заслужений діяч мистецтв Російської Федерації Олександр Стефанович помер через загальну поразку легень внаслідок коронавірусу.

У січні цього року перестало битися серце отця української співачки Насті Каменських Олексія Йосиповича Жмура. Дружина Потапа важко переживала цю подію. Як пізніше розповів репер, у її та її матері була депресія, з якої допомогли вибратися подорожі, які організовував Потап. Він відчував свою відповідальність і розумів, що зараз він – глава сімейства, і саме він має підтримати Настю Каменських після втрати одного з найважливіших людей у її житті.

Влітку 2021 року на 82 році помер ще один кінорежисер зі світовим ім’ям Володимир Меньшов. Він отримав всесвітню популярність у 1981 році, коли його фільм “Москва сльозам не вірить” отримав премію “Оскар” у номінації “Кращий фільм іноземною мовою”.

Ще одна відома людина, яка померла 2021 року — Василь Лановий. 87-річний Народний артист СРСР пішов із життя наприкінці січня, і ця подія стала для всіх величезним ударом. Лановий помер у реанімації від наслідків зараження коронавірусною інфекцією.

Детальніше про творче та особисте життя одного з найкрасивіших акторів СРСР дивіться у спеціальному сюжеті на каналі Одна хвилина.

Великою трагедією став відхід з життя маестро танцю Григорій Чапкіс. Григорій Чапкіс помер внаслідок тривалого хворобливого періоду. Спочатку знаменитий хореограф був госпіталізований із двосторонньою пневмонією у грудні 2020 року. Тест на коронавірус не підтвердив підозри на ковід. Але в січні 2021 року діагноз все ж таки підтвердився. Тривале лікування не давало бажаних результатів.

13 червня відомого хореографа та судді проекту “Танці із зірками” не стало. Його син, американський танцюрист-постановник Грег Чапкіс з болем переніс цю втрату, але заявив, що гордо продовжуватиме відстоювати прізвище та справу батька на світовій арені.

У 2021 році померла зірка фільму “17 миттєвостей весни” Катерина Георгіївна Градова. Градова – була відомою радянською актрисою театру та кіно. Заслуженою артисткою РРФСР (1983). Виконавницею ролі радистки Кет у фільмі «Сімнадцять миттєвостей весни».

Схожі статті

До чого ж він смачний. Ефектний салат “Принц” на святковий стіл: гості так і не відгадали, з чого він

Салат за цим рецептом виходить дуже смачним, ніжним і ситним. Він ідеально впишеться у ваш святковий стіл і гарантовано сподобається усім гостям та членам родини.

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.