Квінтет на прогулянці: найромантичніший телеведучий країни Решетник показав сім’ю

Григорій Решетник — не лише найпопулярніший, а й найромантичніший телеведучий країни.

Образ невиправного романтика з’явився у зв’язку з тим, що довгі сезони він був і є телеведучим проектів СТБ “Холостяк” та “Холостячка”. Зразковий багатодітний сім’янин Григорій Решетник зводить під прицілами фото та відео камери шикарні пари, які пізніше створюють сім’ї.

Григорій Решетник, до речі, має свою сім’ю. Його дружину звати Крістіна Решетник – і вона майже мати героїня.

Будучи у такому молодому віці та шикарній формі, вона є матір’ю трьох дітей – трьох прекрасних синів.

Зважаючи на завантаженість Григорія Решетника, дітям та дружині досить рідко вдається побути всім разом. Так, нещодавно Григорій все ж таки отримав довгоочікуваний вихідний, і вийшов на прогулянку зі своїми спадкоємцями та коханою дружиною. Знімком, зробленим останніми теплими днями осені, Григорій поділився у себе в Інстаграм-профілі.

Красу цієї родини оцінили всі фоловери — шанувальники писали багато хороших коментарів під публікацією телеведучого.

Слід зазначити, що чоловік живе досить відкритим життям, тому фотографії його сім’ї у соціальній мережі Інстаграм взагалі не рідкість.

Наприклад, коли сім’я їде за кордон відпочивати з дитиною, якій ось-ось виповниться рік, вони завжди діляться яскравими закордонними знімками у мережі.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.