Юлія Висоцька розповіла про свою шкідливу звичку – як бореться

Артистка та телеведуча, дружина Андрія Кончаловського Юлія Висоцька вперше розповіла про особисте.

Як багато хто міг подумати, у Юлії Висоцької може бути нездорова пристрасть до смачної їжі, адже вона — кулінар, і навколо завжди багато пригощань. Але дивлячись на ідеальну фігуру російської знаменитості, з упевненістю можна сказати, що вона добре харчується і не переїдає.

Шкідлива звичка дружини Андрія Кончаловського – це кава.

Якщо у їжі Висоцька може сказати собі “ні”, то кава — це її пристрасть. І коли жінка помітила, що страждає від кавової залежності, вирішила всіма силами її позбутися. Відмовитися від філіжанки кави виявилося не так просто, як багато хто собі думає.

Напередодні локдауна Юлія Висоцька зібрала всю свою волю в кулак і відмовилася від кави

Юлія Висоцька
Юлія Висоцька

Про це сама Юлія Висоцька заявила у соціальній мережі Інстаграм, зазначивши, що вже чотири дні без кави. Намагається замінити його чаєм, проте все одно є відчуття незаповненої порожнечі та усвідомлення того, що зірка у чомусь себе обмежує.

“Чай я теж люблю, і зелений, і чорний, і трав’яний. От тільки з Іван-чаєм ніяк не складається, ну сіно і все”, – констатує дружина кінорежисера Андрія Кончаловського Юлія Висоцька.

Юлія Висоцька зазначила, що щоб якось покрити необхідність пити каву, намагатиметься зайняти себе чимось іншим. Зірка натякнула, що планує дивитися фільми, щоб зайняти чимось свого часу на період суворих карантинних обмежень.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.