Таїсія Повалій поскаржилася, що її цькують в Україні

Українська артистка Таїсія Повалій заявила, що зазнає цькування з боку деяких шанувальників.

Зірка української сцени Таїсія Повалій майже сім років пропрацювала у шоу-бізнесі Росії, і зараз почала скаржитися на те, що в Україні почала відчувати цькування у свій бік. Агресію з боку українських фанатів аргументує саме роботою у Росії.

Таїсія Повалій наслідувала приклад іншої української зірки Ані Лорак, і дала вперше за довгий час розгорнуте інтерв’ю для українських ЗМІ. У своєму одкровенні Таїсія зізналася, що з 2014 року не виступала в Україні з концертами, а жити на щось треба. Тому єдина можливість заробити “на хліб з олією” – це поїздки за кордон, у тому числі й до Росії, з якою Україна останніми роками триває військовий конфлікт.

Таїсія Повалій та Ігор Ліхута
Таїсія Повалій та Ігор Ліхута

“Люди скоса дивилися на кордоні – всіх налаштували, що я ворог… І якось було мені некомфортно, ніде некомфортно, ні в аеропорту, ні в літаку. Ось я в своїй країні, а мені некомфортно”,

– Розповідає Таїсія Повалій, описуючи свої гастролі за кордоном.

Повалій наголошує: у Росії не жила, весь час жила в Україні. А перельоти пов’язані з короткочасною гастрольною діяльністю. Проте, незважаючи на цькування, артистка зараз не планує переїжджати з України, бо вважає цю країну своєю батьківщиною.

Повалій зізнається — від цькування з боку людей постраждала не лише вона, а й уся її родина. Тому що, наприклад, чоловік Ігор Ліхута, який є і продюсером зірки за сумісництвом, неодноразово отримував листи з погрозами та “неприємні подарунки”. Щоправда, про які саме подарунки йдеться, Таїсія Повалій вирішила не уточнювати.

Схожі статті

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів.