Каменських заявила, що страждає від надлишку материнського інстинкту – архів

Через стільки часу від весілля Настя Каменських досі не подарувала Потапу сина чи доньку. Чому так і чи збирається вона взагалі стає мамою, адже, як кажуть, годинник то цокає?

На просторах інтернету ми знайшли архівне інтерв’ю Катерини Осадчої, яке довгонога телеведуча брала у Насті Каменських у 2015 році.

Там Каменських розповіла про деякі свої одкровення.

Катерині Осадчій у 2015 році співачка Настя Каменських заявляла, що їй дуже хочеться своїх діток.

Настя Каменських для журналу VIVA
Настя Каменських для журналу VIVA

“Мені дуже хочеться власних діток. Я колись займаюся спортом, звільняю тут місце для діток. Дуже хочеться, зрозуміло”, – захоплююче каже тоді ще майбутня дружина Олексія Потапенка.

Співачка казала, що має материнські інстинкти. Однак чомусь досі не стала мамою — не розповідає.

“Хочу діток. Звичайно, і материнські інстинкти мене відвідують. І в мене стільки кохання, що я починаю довбати своїх рідних, мені кажуть – будь ласка, нехай у тебе буде дитинка”, – ділилася зі своїми шанувальниками Каменських.

А як ви вважаєте, чи гарна мама вийде зі співачки Насті Каменських? І чи не залишить вона дитину самої в моменти гастролей та бурхливої творчої діяльності, яка стала невід’ємною частиною життя артистки?

Популярне

Схожі статті

Від колишньої краси не залишилося і сліду: як зараз виглядає співачка Тетяна Овсієнко, яка була зіркою 90-х

Тетяна Овсієнко була зіркою 90-х років, але останнім часом вона дуже рідко виходить у світ. А коли це стається, публіка не впізнає колишню солістку гурту "Міраж".

Лінивий курник із м’ясом, грибами та сиром: з таким пирогом і гаряче не треба! Оригінальна закуска на свято

Рецепт ароматного та ситного пирога, який нікого не залишить байдужим. Ця закуска стане чудовим варіантом як для святкового, так і для повсякденного столу.

Подруга пригостила і я рецептик швидко собі записала: стакан кефіру + 4 картоплини. Смакота на всю родину

Якщо немає ідей, що нового приготувати на сніданок із залишків продуктів, спробуйте цей рецепт картопляних коржиків. Він стає в нагоді, коли немає часу на довге стояння біля плити.