Катерина Кухар уперше прокоментувала свою вагітність

Тиждень тому у проекті "Танці із зірками" Катерина Кухар мала необережність та кинула гучну фразу.

Коментуючи один із виступів пари, вона сказала, що емоційна, бо “при надії”. Багато хто розцінив це як визнання в тому, що вона нібито вагітна. Протягом усього тижня ЗМІ рясніли заголовками про те, що Кухар у положенні, а шанувальники буквально обрушилися на коментарі та особисті повідомлення з цим питанням. Тим не менш, зухвала судячи проекту “Танці з зірками” зберігала мовчання, взагалі не бажаючи нічого коментувати.

Катерина Кухар та судді
Катерина Кухар та судді

Однак через тиждень вона все ж таки вирішила внести ясність, і пояснила, що на дитину вона не чекає. Вона мала на увазі, що її проекти це теж діти. І вона має “творчу надію”.

“Так, я справді в становищі, але творчому, бо наші проекти – як діти, ми їх виношуємо, вони з’являються на світ і міжнародний фестиваль імені Сержа Лифаря саме такий”, – прокоментувала теледіва, прима балерина та суддя проекту” Танці із зірками” на телеканалі 1+1 Катерина Кухар.

Її коментар щодо ймовірної вагітності можна побачити у відеозаписі з виступу пари Костянтина Войтенка.

Слід зазначити, що Катерина Кухар дуже загадкова і неприступна. Вона не любить виносити особисті питання на обговорення публіці, тому чекати від неї можна чого завгодно. Саме з цієї причини шанувальники, найімовірніше, продовжуватимуть стежити за її Інстаграм-профілем в активній фазі, щоб дочекатися фотографій та прояснення ситуації. Адже Кухар може і ввести в оману – такими словами просто так не кидаються.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.