Тіна Кароль вперше розповіла про стосунки з Ivan NAVI

Співачка Тіна Кароль — фатальна жінка. Навколо неї величезна кількість чуток про романи, адже вона красива та приваблива.

Не секрет, що багато чоловіків хотіли б бути поруч із Тіною. Звісно, у різних ролях, не обов’язково у ролі чоловіка. Кароль має багато приятелів і колег по сцені. Адже вона нерідко робить спільні проекти, колаборації та й взагалі Тіна — максимально неконфліктна зірка. Тому відвертих ворогів вона не має.

Тіну Кароль та Ivan NAVI запідозрили у романі

Слуги про те, що Кароль разом із Даном Баланом уже давно охолонули. Тепер вона має інший об’єкт обожнювання. Можливо це Іван Наві, з яким у співачки нещодавно вийшла спільна пісня.

Це й не дивно, адже парочка проводила дуже багато часу разом у процесі доопрацювання треку, його запису та репетицій офлайн виступів. Тому не виключено, що в їх взаємовідносинах виник якийсь особливий зв’язок, який трансформувався або трансформується в романтичні почуття.

В інтерв’ю “Світському життю” Тіна Кароль вперше прокоментувала, чи має вона якийсь зв’язок з Іваном Наві, крім професійного.

Вона відповіла, що означає романтичний ролик, який опублікував напередодні. Тіна ствердно заявила, що жодного прихованого підтексту там немає.

“Це було спонтанно. Ролик вийшов дуже простим, романтичним. Нічого більше”, – наголосила Кароль.

Нагадаємо, нещодавно у Кароль вийшов кліп та альбом під назвою “Подвійний рай”. Він миттєво очолив чарти.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.