Вагітна Каменських повела Потапа з родини фразою “Хочу діток” (відео)

Настя Каменських одружена вже понад два роки. Весною 2019 року її гарне весілля з Потапом стало для багатьох несподіванкою.

Вони провели справжню спецоперацію — організували шикарне свято, зібрали практично весь бомонд, і ніхто до дня одруження навіть не здогадувався про стосунки пари. Звичайно, після того, як зірки зіграли весілля, їм стали пророкувати швидке поповнення в сім’ї. Проте через стільки часу Настя Каменських досі не подарувала Потапу сина чи дочку. Чому так і чи збирається вона взагалі стає мамою, адже, як кажуть, годинник то цокає?

Вагітна Каменських забрала Потапа з родини фразою “Хочу діток” – Ірина Горова залишилася одна

Каменських 34 роки. Суспільством прийнято, що в такому віці у жінки має бути хоча б одна дитина. Але в гонитві за славою ця довгонога співачка, схоже, взагалі викреслила зі списку першочергових справ продовження свого роду.

Враховуючи таку позицію співачки, їй раз у раз приписують фейкову вагітність. До чого, роками.

Вперше у 2014 році ЗМІ почали писати про вагітність Каменських. У батька дитини журналісти, здебільшого, приписували саме Потапа. Це навіть при тому, що тоді парочка завзято заперечувала свої зв’язки та стверджувала, що вони просто колеги, не більше.

Вагітна Кам'янських
Вагітна Кам’янських

Молода Каменських сприйняла ці чутки з гумором і відповіла журналістам, що безперервно «вагітна» більше семи років, відколи почала виступати.

Каменських неодноразово розповідала, що схильна до повноти. Тому щонайменше порушення звичного раціону призводить до того, що у неї з’являється животик або боки – найпроблемніші місця практично у кожної жінки. Саме тому шанувальники завжди і бачать на фотографіях якісь округлення у цій галузі. Але це Анастасії схоже на руку, адже коли вона реально буде вагітна, спочатку всі можуть знову прийняти це за набір ваги.

Настя Каменських не влазить у свої речі
Настя Каменських не влазить у свої речі

Що ж у голові у цієї красуні зі світовим ім’ям? Чи збирається вона стає мамою?

2020 року Катерина Осадча знайшла фотографію Каменських, де вона сфотографувалася поряд з американським лікарем, який займається плануванням вагітності. Телеведуча уточнила у Насті, чому вона з ним спілкувалася і навіщо сфотографувалася, проте відповідь була не дуже виразною — ніби вона щось приховує.

“Це просто був друг наших знайомих, і нас попросили зробити фото. Слухай, я б уже за рік і народила”, – сказала тоді Настя.

Сама Каменських запевняє — коли вона стане вагітною, про це всі неодмінно дізнаються, оскільки цей стан жінки практично неможливо сховати від шанувальників.

Схожі статті

Тепер доводиться готувати постійно: змішала варений буряк з цими продуктами і вийшов найсмачніший салат

З-поміж десятків рецептів бурякових салатів, цей – найсмачніший. Він соковитий, ситний і злегка пікантний. Такий салат не соромно навіть поставити на святковий стіл.

За цим рецептом глазур на паски роблю вже 30 років. Не липне і не кришиться: найкращий варіант з усіх

Весняне свято Пасхи вже на носі, а це означає, що кожна господиня шукає рецепт ідеальної паски та глазурі до неї. Пропоную спробувати рецепт глазурі, яка не буде осипатися та липнути до рук.

“Наливні” пиріжки без ліпки: найпростіший рецепт без заморочок. Руки чисті, і ще й гора смакоти на столі

Якщо скуштувати домашніх пиріжечків хочеться, а місити тісто та ліпити вироби – ні, то є вихід: зробити наливні пиріжки. Вмочати руки в тісто не доведеться, а на смак вони не відрізнятимуться.