Тіна Кароль пригорнулася задом до нового чоловіка: Дан Балан у минулому

Співачка Тіна Кароль не залишила жодного шансу Дану Балану. Її романи з іншими музикантами вже обговорює преса. І, здається, Тіна не думає зупинятися.

Схоже, українська співачка вирішила змусити свого колишнього колегу (а можливо, й колишнього коханого) сильно ревнувати. То її бачать з Іваном Наві під час любовної прогулянки у Львові, то вона щосили вигинається, щоб притиснутися до Олега Машуковського під час нещодавньої фотосесії.

Новий знімок Тіни Кароль був опублікований у її фан-акаунті у соціальній мережі Інстаграм.

Тіна Кароль та Олег Машуковський злилися для спільного чуттєвого фото

В очах твоїх подвійний рай”, – ось так рядками з нової пісні Тіни Олег прокоментував цю фотографію. Мабуть, і цей чоловік поряд із українською артисткою світового рівня втратив голову. Що ж далі?
Нагадаємо, українська співачка Тіна Кароль цього року також вразила прем’єрою свого альбому “Скандал”, який став справжньою одою її жіночності, незалежності та впевненості у собі.
У піснях, які є в цьому альбомі, Тіна постала перед слухачами як успішна і впевнена в собі, а її шанувальники та послідовники із захопленням вслухалися в кожен рядок слів, написаних частково самої Кароль.
Зазначимо, Тіна Григорівна Кароль – українська співачка та актриса, телеведуча, громадський діяч. Народна артистка України Тренер шоу “Голос Країни” та “Голос. Діти”. Декілька сезонів була колегою Юрія Горбунова у веденні проекту “Танці з зірками”, однак у новому сезоні її замінила Іванна Онофрійчук.
Тіна Кароль – це найкраща виконавиця України 2014, 2015, 2018 року за версією YUNA.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.