Телеведучий “Співають всі” Остапчук вакцинувався втретє та пояснив навіщо

Останнім часом суспільство розділилося на два табори — ті, хто вакцинувався і виступає за вакцинацію, і тих, хто категорично проти щеплень.

Телеведучий Володимир Остапчук поділився із шанувальниками, що вже вакцинувався двічі. Тепер на черзі є третя доза вакцини.

У своєму Інстаграм-профілі чоловік розповів, чому вважає це важливим.

Остапчук зазначив, що він прищепився вакциною КоронаВак, оскільки під час першої вакцинації Pfizer була “недоступною для простих смертних”.

Саме завдяки тому, що шоумен прищепився, він без проблем зміг на вихідні злітати до Парижа. Без вакцини ця поїздка була б недоступною, адже зараз практично всі європейські країни просять сертифікат Ковід для того, щоб пройти митницю.

“Я один із перших у країні, хто зробив три вакцини. WiFi не роздаю, чіпа немає, жодних побочок взагалі не було. Мабуть, організм вже загартований попередніми вакцинами”,

– Розповів телеведучий Каналу Україна Володимир Остапчук.

Зазначимо, що третя доза вакцини – бустерна. Її вже схвалила Всесвітня організація охорони здоров’я. Бустерна вакцина спрямована на те, щоб посилити дію перших двох доз, якщо згодом вони починають слабшати.

“У кожного табору свої страхи та аргументи, але третю вакцинацію я таки зробив, хоч і планував пізніше”, – резюмував телеведучий проекту “Маска” та “Співають всі” Володимир Остапчук.

Також шоумен похвалився фотографією, зробленою на нещодавньому вікенді, очевидно, саме у Парижі.

Схожі статті

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.