“Тепер ясно, чому вона стала зовсім іншою”: Кароль зізналася, що знову закохана

Тіна Кароль під неймовірним враженням і сильною ейфорією — у її житті знову з'явилося сильне кохання. Вперше за багато років.

Такий висновок можна було зробити з нових музичних робіт. Але навіщо здогадуватись, якщо ці обставини співачка підтвердила самостійно. 36-річна артистка вирішила експериментувати. Її весняний альбом “Скандал” був наповнений впевненістю, жіночою силою та незалежністю, а ось той альбом, який вийшов днями під назвою “Подвійний рай” виявив у Тіні жінку, яка хотіла б кохання, романтики та чоловічого плеча.

Тіна Кароль
Тіна Кароль

Тіна Кароль сама зізналася – вона дуже змінилася, і тепер їй конче необхідно почуватися коханою. І ще співачка натякнула на те, що має почуття закоханості.

“Любіть, не боячись оступитися, і нехай звучить симфонія пристрасті в гонитві за щастям. Моє натхнення – це порив. Я знову багато пишу, даруючи вам своє розуміння світобудови”, – констатувала українська співачка.

Тіна Кароль та Ivan NAVI
Тіна Кароль та Ivan NAVI

Зазначимо, сама Тіна Кароль не любить коментувати свої зв’язки з будь-ким. Наприклад, коли країна бурхливо обговорювала її роман з Даном Баланом, зірка лише відмовчувалась і лише зрідка жартувала на цю тему. Тепер її бачать із різними чоловіками. Здебільшого з тими артистами, з якими мала творчі колаборації. Але наскільки це може бути підґрунтям для обговорень, і чи варто когось із них розглядати як його потенційного партнера — це велике питання. Адже Тіна Григорівна Кароль – така непередбачувана жінка.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.