Як виглядають діти чоловіка Камалії Мохаммада Захура від першого шлюбу?

Мохаммад Захур – дуже багатий чоловік співачки Камалії. Настільки багатий, що може дозволити просто так без причини подарувати своїй коханій літак!

Незважаючи на те, що такий відомий бізнесмен і меценат дуже любить, коли про нього пишуть у газетах і говорять на ТБ, все ж таки деякі сегменти свого життя він воліє приховувати від очей натовпу. Наприклад, особисте життя. Так, у нього публічна дружина та діти, які напевно виберуть для себе зоряну стежку. Але чи знали ви, що пакистанць це вже друга сім’я?

Перша дружина та родина Мохаммада Захура

Мохаммад Захур
Мохаммад Захур

До шлюбу та знайомства з Камалією пакистанський мільярдер Мохаммад Захур був одружений. І він мав двох дітей, з якими він зараз, за інформацією ЗМІ, підтримує контакт.

Жінка, яка стала першою дружиною Захура – мусульманка. У них заборонено з’являтися на публіку без згоди чоловіка, тому фотографій її також знайти не вдасться, як і доньці Тані — доньці Мохаммада Захура.

Камалія та Захур
Камалія та Захур

А ось син Захура Арман охоче позує на фотографіях із батьком та його новою обраницею Камалією.

Арман Захур з батьком Мохаммадом та мачухою Камалією
Арман Захур з батьком Мохаммадом та мачухою Камалією

Сам Мохаммад ніколи не розповідав про свою першу родину. Відомо, що Камалія нормально ставиться до минулого свого коханого чоловіка.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.