Історія кохання Володимира Путіна та Аліни Кабаєвої: держохорона, таємні пологи, таємниця від усієї Росії

Понад 15 років триває цей роман, і перші роки ніхто навіть подумати не міг, що між цим топ-чиновником та гімнасткою є щось спільне.

Одна з найоднозначніших персон російського спорту та політики одночасно — Аліна Кабаєва. Її ім’я занесено до Книги рекордів Гіннеса як п’ятиразова чемпіонка Європи, чого не досягала ще жодна гімнастка світу.

Таємний союз Володимира Путіна та Аліни Кабаєвої: Куди зникла гімнастка? Скільки дітей у Кабаєвої?

Аліна Кабаєва у гімнастиці з трьох років. Її батьки подали добрий приклад, бо самі займалися спортом – мама баскетболом, а тато футболом. Проте вони не нав’язували дівчинці свої ідеали і рішення присвятити своє життя спорту Аліна приймала самостійно. Щоправда, її тренери вже у старшому віці побачили одну проблему, яка заважала Кабаєвій повністю розкритися — це зайва вага. Її навіть називали “телевізор із ніжками”. Але заради досягнення своєї мети дівчинка швидко схудла і протягом своєї кар’єри підтримувала практично ідеальну спортивну форму.

25 золотих медалей та незліченну кількість нагород принесли Аліні Кабаєвій як всеросійську, так і світову славу. Вона стала легендою вітчизняної гімнастики.

Однак ще одна сторінка у її житті — ця політика. Політики в Аліни було настільки багато, що вона навіть упустила її в особисте життя.

Вперше у політиці Аліна Кабаєва була помічена у 2001 році у віці 18 років.

С 2007 года Кабаева Алина работает депутатом российской Думы
З 2007 року Кабаєва Аліна працює депутатом російської Думи

Особисте життя, незважаючи на такий щільний графік, у Аліни теж було. Звичайно, у такої успішної красуні, яка завжди при грошах, було багато залицяльників. Але один зачепив надовго. 2008 року в пресі з’явилася інформація, ніби вона коханка Володимира Путіна. Про це написала газета “Московський кореспондент”.

Так, згідно з історією, пара познайомилася ще 2003 року, а 2005 Аліна вже подарувала Володимиру сина Дмитра.

Звісно, сторони відмовлялися коментувати те, що посилило інтерес публіки ще більше — адже якщо мовчать, то є що приховувати.

Через п’ять років, 2013 року в пресі знову з’явилася інформація про те, що Кабаєва і Путін нібито таємно повінчалися на Валдаї. Це “вінчання” прокоментував і Дмитро Пєсков, прес-секретар президента Путіна, назвавши це дурними вигадками журналістів. Аргументував він своє виправдання тим, що заявивши, що глава держави надто зайнятий, щоб приділяти час особистому життю. Але й на цьому історія кохання Кабаєвої та Путіна не закінчилася.

2015-го видання Neue Zürcher Zeitung, посилаючись на інсайдерські дані, повідомило, що Кабаєва народила в одній із швейцарських клінік сина. За інформацією ЗМІ, його назвали Арсеній. На цю тему Кабаєва вважала за краще мовчати, що стало для шанувальників негласним підтвердженням інформації.

Судячи з інсайдерської інформації преси, у Кабаєвої всього четверо дітей.

Шанувальникам творчості досі невідомо, чому діти Аліни Кабаєвої це така державна таємниця. Але ті малюки, з якими вона іноді з’являється на знакових заходах на фото, за офіційною версією її племінники. І насправді їхня мама — сестра Аліни Лейсан. Ось тільки проблема виходить — Лейсан ніколи не бачили вагітної, а ось Кабаєва в передбачувані періоди вагітності завжди пропадала з телеекранів і не займалася політикою.

Аліна Кабаєва та її подруга Ляйсан
Аліна Кабаєва та її сестра Ляйсан

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.