Ауріка Ротару прокоментувала онкологію своєї сестри Софії Михайлівни

У мережі давно обговорювали стан здоров'я Софії Михайлівни Ротару. Заголовки ЗМІ рясніли то ймовірною онкологією, то туберкульозом.

Сестра Софії Ротару Ауріка вперше прокоментувала, який реальний стан справ у Софії Михайлівни Ротару, і розповіла, як почувається.

“Це все плітки”: Ауріка Ротару прокоментувала стан здоров’я своєї рідної сестри

“Ні, це Слава Богу, плітки. Все життя… Коли вона була худа, писали що в неї туберкульоз, що вона хворіє. Потім писали у свій час, що вона померла. Люди, ви що, вам робити нічого? Тьху- тьху, Слава Богу, вона здорова, і проживе ще довго. Це просто плітки, гармату хтось пускає, не знаю кому це потрібно. То її заміж видають, то вона хворіє”,

– Коментує Ауріка Ротару у програмі Вечеря з Dorotye.

Софія та Ауріка Ротару
Софія та Ауріка Ротару

Зазначимо, Софія Ротару вже довго не дає інтерв’ю, не розповідає про своє особисте життя, не коментує стан здоров’я.

Вона з артистів “старої гвардії”, які звикли добиватися своєї популярності не так хайповими скандальними витівками, як справжнім талантом, виступами, концертами.

Тому навіть зараз, у такий складний період у плані виступів та карантину, Софія Михайлівна продовжує працювати та радувати публіку своєю творчістю.

Тепер, як виявилось, фанати можуть спати спокійно. Завдяки Ауріці Ротару стало відомо, що Софія не вмирає. Тож заздрісники і не, хто пишуть злослівні коментарі, тепер вигадуватимуть нові приводи для обговорень та перемивань кісточок.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.