Чому Лідія Таран виховує доньку одну і де подівся батько Андрій Доманський?

Одна з головних телеведучих новин телеканалу 1+1 Лідія Таран дуже щаслива в кар'єрі, але не така щаслива в особистому житті.

Про Лідію Таран заговорили десь у 2005 році, коли в неї почалися стосунки з одеситом Андрієм Доманським. Не можна говорити про величезну популярність Андрія в той період, але загалом кар’єра обох партнерів йшла вгору. Однак потім з’явилася конкуренція, яка, найімовірніше, і зруйнувала ці міцні та красиві стосунки, де вже була дитина.

Усі називали її дружиною Доманського, але дружиною вона йому так і не стала

Лідія Таран та Андрій Доманський
Лідія Таран та Андрій Доманський

Так, офіційно Лідія Таран так і не стала Лідією Доманською. Навіть після того, як у пари народилася Василина. Дівчинка взяла прізвище батька та стала Василина Доманська.

Чому ж Лідія не стала його дружиною?

Лідія Таран
Лідія Таран

Доманський, вступаючи у стосунки з Тараном, уже мав за плечима один невдалий шлюб, тому весілля боявся як вогню. Своєю коханою він про це говорив. Та може й не дуже була рада такій позиції своєї молодої людини, але вдавала, що приймає з повагою.

У 2010 році Лідія Таран та Андрій Доманський розійшлися. Про цю новину можна сказати так, як грім серед ясного неба. А все тому, що їхній союз здавався ідеальним.

Донька Лідії Василина Андріївна зараз мешкає з мамою. Саме Лідія Таран пізнала всі труднощі виховання підлітка, але тавро матері-одиначки на собі не ставить.

До речі, незважаючи на те, що Ліда та Андрій розійшлися, вона ніколи не говорила про нього погано на публіці і завжди дозволяла спілкуватися з дочкою — телеведуча переконана, що проблеми дорослих не повинні заважати дітям жити нормальним життям.

Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото
Лідія Таран з Андрієм Доманським та маленькою дочкою: архівне фото

Вважає себе привабливою, відкритою і товариською, будує своє жіноче щастя в компанії дочки, а пресу в особисте життя більше не пускає.

Схожі статті

Цей сніданок раз на тиждень готую обов’язково: тортилья з консервованою рибою + салат з грибами — на додачу

Девіз цього сніданку: "Максимально швидко, максимально смачно!" Пропонуємо вам дуже смачний рецепт зі звичайних продуктів для того, щоб зарядити свій організм енергією зранку й на весь день.

300 г м’ясного фаршу + лаваш: апетитні рулетики на сніданок, обід чи вечерю. Готую лише так, бо дуже смачно

Смачні рулетики з лаваша та м'яса дуже просто приготувати вдома. А для начинки можна взяти не лише м'ясний фарш, але й будь-які улюблені продукти.

Діти стали вчиться краще, щоб я частіше готувала цей десерт. А знайомі просять рецепт: простий торт “Пагорб”

Для приготування смачного десерту не обов'язково брати дорогі та складні продукти. Смаколик можна приготувати з найпростіших інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт шоколадного торта "Пагорб".