Як виглядає мати Володимира Дантеса — свекруха Наді Дорофєєвої

Володимир Дантес опублікував у себе в Інстаграм-профілі відео, на якому знято красиву жінку, яка дуже схожа на Володимира.

Як стало зрозуміло з опису під відео, це його мама, яка вирішила зробити “сюрприз”, та записала відеозапрошення на концерт свого сина. Однак наприкінці зрозуміло, що відео жартівливе, адже Володимир простяг своїй мамі руку і сказав: “Молодець, дякую, мамо!”.

Володимир Дантес вперше показав свою матір – як виглядає свекруха Наді Дорофєєвої

"Володимир

“Мамо моя!!! Цілком випадково Мама записала відео запрошення.

Так приємно. Я ж навіть її не просив”,

— жартома написав Володимир Дантес в описі свого відео.

У коментарях шанувальники написали, що Дантес “з козирів заходить”, і залишили його мамі безліч приємних коментарів. Також фанати написали, що Дантес неймовірно схожий свою батьківку.

На відео мама Володимира Марія Олексіївна розповіла, що якщо шанувальники прийдуть на концерт Дантеса, то її син зможе “заробити на хліб” і “звозити Надю на море, а то дівчинка моря не бачила, все по океанах”.

Шанувальники посміялися з такого креативного підходу до запрошення глядачів на свій захід.

Зазначимо, нещодавно Володимир Дантес випустив нову пісню під назвою “Сумні танці”. Музична композиція миттєво стала хітом. Дантес навіть виступив зі своєю новою піснею на проекті “Танці із зірками”.

Володимир Дантес зробив пародію на Тіну Кароль
Володимир Дантес

Зазначимо, музикант запланував великий сольний концерт на 2 грудня цього року. Квитки у продажу, чи тільки відбудеться захід, враховуючи нестабільну епідеміологічну ситуацію – поки що незрозуміло.

Схожі статті

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.

Відбивні ніжні, як масло: перед приготуванням вимочую м’ясо в секретній суміші, а потім і жувати не треба

Відбивні зроблені за цим рецептом виходять дуже ніжними, навіть якщо використовувати жорстке свиняче, чи яловиче м'ясо. Весь секрет у вимочуванні м'яса у секретній суміші.

Минтай більше не смажу, а готую по-іншому і обовʼязково з гірчичкою. Настільки смачніше, що не передати

Приготувати смачну, ароматну та соковиту рибу минтай можна додавши до неї сметано-гірчичний соус. Ця страва стане вашою улюбленою вечерею через простоту приготування та виразний смак.