Аліна Гросу готується народити сина: співачка “при надії”

Зірка української сцени та телеекранів Аліна Гросу знову вагітна? Невже в них із Романом Полянським так швидко розвиваються стосунки?

На даний момент Аліна Гросу не повідомляла, чи вона перебуває в положенні. Проте Роман Полянський, з яким вона нещодавно повідомила про свою спілку, розповів журналістам, що дуже хоче дітей. І натякнув, що для них з Аліною це питання далеко не останнє, і перебуває на стадії активних обговорень.

Коханий Аліни Гросу прокоментував те, що співачка готується стати матір’ю

“Я, як і будь-який чоловік, хочу сина”, – констатував колега Аліни Гросу, а віднедавна ще й її друга половинка Роман Полянський.

Роман стверджує, що його кохана готується стати мамою та подарувати йому сина. Однак питання про це йтиме після весілля. А до одруження пара поки що лише готується.

Нагадаємо, що Аліна Гросу досить стрімка у рішеннях щодо свого особистого життя. Здавалося б, тільки нещодавно зірка української сцени заявила про своє розлучення, як миттєво почали ходити чутки про її нового коханця. Як виявилось, чутки — це не просто вигадка, а справжня правда, і співачка щаслива у нових стосунках.

Отже тепер буде зовсім не дивно, якщо Аліна піде в декрет.

До речі, зміни в особистому житті Гросу явно личить. Дівчина відчуває справжню творчу ейфорію, яка з’являється виключно на тлі закоханості, що бадьорить.

А ще співачка стала значно краще виглядати, навіть незважаючи на те, що на вулиці розпочався сезон холодів та нестачі вітамінів.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.