Аліна Гросу готується народити сина: співачка “при надії”

Зірка української сцени та телеекранів Аліна Гросу знову вагітна? Невже в них із Романом Полянським так швидко розвиваються стосунки?

На даний момент Аліна Гросу не повідомляла, чи вона перебуває в положенні. Проте Роман Полянський, з яким вона нещодавно повідомила про свою спілку, розповів журналістам, що дуже хоче дітей. І натякнув, що для них з Аліною це питання далеко не останнє, і перебуває на стадії активних обговорень.

Коханий Аліни Гросу прокоментував те, що співачка готується стати матір’ю

“Я, як і будь-який чоловік, хочу сина”, – констатував колега Аліни Гросу, а віднедавна ще й її друга половинка Роман Полянський.

Роман стверджує, що його кохана готується стати мамою та подарувати йому сина. Однак питання про це йтиме після весілля. А до одруження пара поки що лише готується.

Нагадаємо, що Аліна Гросу досить стрімка у рішеннях щодо свого особистого життя. Здавалося б, тільки нещодавно зірка української сцени заявила про своє розлучення, як миттєво почали ходити чутки про її нового коханця. Як виявилось, чутки — це не просто вигадка, а справжня правда, і співачка щаслива у нових стосунках.

Отже тепер буде зовсім не дивно, якщо Аліна піде в декрет.

До речі, зміни в особистому житті Гросу явно личить. Дівчина відчуває справжню творчу ейфорію, яка з’являється виключно на тлі закоханості, що бадьорить.

А ще співачка стала значно краще виглядати, навіть незважаючи на те, що на вулиці розпочався сезон холодів та нестачі вітамінів.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.