Еліна Світоліна прокоментувала свою вагітність та запрошення на “Танці з зірками”

Найуспішніша тенісистка планети Еліна Світоліна нещодавно вийшла заміж. Тому тепер шанувальники чекають на поповнення в її родині.

Весілля Еліни Світоліної стало справжньою несподіванкою, адже своє особисте життя артистка не любить афішувати. Відсвяткували одруження скромно у Швейцарії. Були лише батьки, розповідає Еліна.

У коментарі спеціальному кореспонденту програми “Світське життя” MELOVINу Еліна Світоліна розповіла, чи варто чекати найближчим часом її вагітності.

Еліна Світоліна прокоментувала вагітність
Еліна Світоліна прокоментувала вагітність

“Поки що, думаю, не чекати. Тому що ми фокусуємося на спорті на даний момент, але не загадуватимемо”, – ділиться перша ракетка світу.

Також Світоліна розповіла, що нещодавно мала День народження. Через коронавірус пишного святкування не було, проте чоловік все ж таки подарував надзвичайно дорогий подарунок.

“Мені пощастило, що я повернулася до Швейцарії, і це було з моїми подругами та близькими друзями. Мені подарував браслет мій чоловік, я нічого не замовляла, це сюрприз. Я просто дуже люблю браслети, тому він мені вирішив зробити подарунок. Не знаю скільки коштує, але це браслет Картьє”, – розповідає Еліна Світоліна.

Також спортсменка розкрила ще одну таємницю про себе. Виявилося, її вже звали у проект “Танці із зірками”, і вона не відмовилася. Поки, як стверджує Світоліна, вона думає про це запрошення.

“Мене вже запрошували там (у “Танцях із зірками” – ред.) брати участь, але я поки що тільки вболіваю за Олю Харлан. Вибачаюсь, але за неї (сміється, – ред), за свою колегу”, – резюмувала Еліна Світоліна.

Повну версію інтерв’ю дивіться у програмі “Світське життя” за посиланням нижче.

Схожі статті

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.

Святковий салат “Сукня нареченої”: в радянських столових він був найдорожчим. Нереальна смакота по-простому

Святковий салат "Сукня нареченої" закохає в себе з першого шматочка. Він простий у приготуванні, недорогий в плані інгредієнтів, але дуже смачний і підійде для будь-якого застілля.