Чому Пугачова любить Лізу Галкіну більше, ніж Гаррі Галкіна? (Відео)

Алла Пугачова за своє життя напрацювала величезну культурну спадщину, яка робить її однією з найвідоміших артисток усього світу. Але головне її щастя зараз, коли жінці вже перевалило за 70, — це її родина.

Вона у Алли Борисівни велика. Є донька від першого шлюбу Крістіна Едмундівна, а троє дітей, значить Алла — триразова бабуся. А ще Примадонна має двох молодших дітей — нехай вони й годяться їй у онуки. Звичайно, Алла Борисівна дуже любить своїх діточок, але все ж таки більше вона тягнеться до молодшої доньки Лизочці, в якій бачить своє відображення. Чому Алла Борисівна більше любить саме Лізу Галкіну, чи не прикро це усвідомлювати Гаррі, і яке майбутнє співачка зі світовим ім’ям хотіла б для своєї головної спадкоємиці?

Лізі Галкіної лише 8 років, а вона вже майстерно володіє своїм голосом, трохи знає англійську, у неї за плечима модельний досвід, участь у акторських гуртках. Чи не забагато для дівчинки в такому віці? Усьому є пояснення – просто Єлизавета Максимівна – улюблена дочка Алли, і мама хоче дати дівчинці все найкраще.

Як стверджують психологи, Алла Борисівна більше проводить часу з Лізою та більше її любить не лише тому, що дівчаток виховують мами, а хлопчиків – тата. Є ще одна причина – Примадонна усвідомлює, що її час минув. Вона більше не буде такою молодою, затребуваною, активною, більше не будуватиме планів, дивитися вдалину своїх перспектив. Вона усвідомлює, що свого вже добилася, найкращі та найбурхливіші роки вже позаду, а попереду лише безтурботна старість. І щоб якось перекрити відчуття цього смутку, вона бачить себе маленьку в Єлизаветі, і намагається заново прожити це життя. Психологи стверджують, що таке явище в сім’ях, де між дітьми та батьками колосальний віковий відрив – не рідкість. Головне, щоб це бажання самостійно облаштувати життя Лізи не перетворилося на тотальний контроль та нав’язування якихось нелюбих занять.

Втім, Ліза, яка з’являється на відео то у тата, то у мами в профілях, явно не виглядає втомленою чи незадоволеною. Видно, що дівчинка росте в коханні, злагоді та розумінні, бо завжди активна, усміхнена, балакуча.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.