Чому Алла Пугачова не хоче, щоб її дочка стала блогером?

Алла Пугачова не любить багато розповідати про своє особисте життя, питання виховання дітей, але вона вже натякнула, що точно не хотіла б, щоб її дочка була типовим блогером, яких зараз дуже багато.

Зірка російської сцени вважає, що людина має собою щось представляти і мати якийсь талант, а не просто пустословити. Так, одного разу дружина Максима Галкіна опублікувала відео, де її молодша донька зображує із себе типового блогера, а в коментарі написала — аби сама такою не стала.

Саме тому Алла віддала Лізу на танці, а ще вчить співати та грати на піаніно. Адже дитина дуже талановита, і її задатки треба розвивати.

Другий аспект, який Алла виховує у Лізі – це господарчість. Жінка привчає дівчинку бути акуратною, щоб та могла подбати про себе, і про свою майбутню родину.

Ще одна причина, чому Алла так любить Лізу, і часом навіть не помічає Гаррі, в тому, що Алла, народивши Христину Орбакайте, не змогла насолодитися материнством. Тоді вона була молодою, популярною. Частина часу йшла на те, щоб реалізувати себе як артистку, гастролі, нескінченні зйомки, переїзди. А ще частина життя йшла на облаштування жіночого щастя, адже чоловіків “жінка, яка співає”, міняла як рукавички.

І ось зараз, коли Примадонна пішла на пенсію, вона нарешті з’явилася можливість реалізувати десь свої материнські почуття.

Втім, Гарік Галкін абсолютно не відчуває нестачі уваги з боку матері, адже його вихованням здебільшого займається отець Максим, який вміє придумати цікаві та цікаві заняття.

А як ви вважаєте, чи відчуває дитина, якщо її люблять менше, ніж її брата чи сестру?

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.