“Жах, які граблі!”: Настя Волочкова крупним планом показала ноги

Анастасія Волочкова – балерина зі скандальною репутацією. На жаль, так повелося, що майже кожне її фото — це об'єкт для обговорень, здебільшого негативних.

Анастасія Волочкова нещодавно поділилася фотографією, зробленою на відпочинку. Там зірка вітчизняного балету розляглася на світлому шкіряному дивані на тлі басейну.

Взагалі Волочкова дотримується такого способу життя, що для неї відпустка — це не очікувана рідкісна подія, а буденність. Адже більшість часу на рік вона проводить десь на островах, публікуючи знімки у нових купальних костюмах. При цьому, зірка успішно скаржиться на своє життя, і не втрачає нагоди розповісти шанувальникам як бідно вона живе. Це при тому, що живе Анастасія у власному будинку в підмосковному елітному селищі. І не просто живе одна, а ще й дала притулок цілій родині людей іншої національності, які виконують роботи по дому.

Звичайно, коли є на кого залишити своє господарство, а грошей — кури не клюють, то можна і у відпустку злітати. І не раз на рік, а раз на місяць.

Російська балерина увечері 8 листопада запостила у Instagram нове фото свого відпочинку в Туреччині

На знімку королева російського балера позує як справжня модель з величезним стажем роботи перед камерою – напівлежачи на дивані так, що на передньому плані видно її стопи.

“Лежу тут, відпочиваю спокійно. Як там у Москві? Тут хоч і не зовсім жарко, але картинка красивіша. Я так не люблю перехід з осені в зиму”, – написала в коментарі до своєї свіжої фотографії близька подруга Микити Джигурди.

Проте, не минуло й кількох годин, як на Анастасію посипалися всілякі негативні коментарі. Більшість із них адресовані, звичайно ж, її неідеальній зовнішності. Перше, що впадає в око, це величезний розмір ноги Насті і не дуже фотогенічні суглоби.

  • “Жах, які граблі! І на першому плані, як завжди”, – пише в коментарях користувач з ніком benjamy24.
  • “Ласти можна сховати?” – коментує свіжу фотографію Волочкової користувач з ніком li.lycha.
  • “Та що ж за страх такий на першому плані? Заїкою стати можна”, – зазначає під постом користувач із ником elenatravina1.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.