Молода дружина 76-річного Петросяна знялася у розстебнутому халаті: сама невинність

Тетяна Брухунова – молода кохана досвідченого коміка Євгенія Петросяна. Кілька років тому Тетяна подарувала Петросяну сина. Це при тому, що дівчина годиться йому у онуки.

Зважаючи на все, пару різниця у віці між один одним взагалі не бентежить. Інакше вони так відкрито не демонстрували б свого кохання. Адже розпочинала Тетяна Брухунова, будучи звичайною провінціалкою Танею, яка вражалася творчістю Олени Степаненко. Степаненко на своїх “аншлагах” помітила талановиту дівчинку, і вирішила дати їй шанс – влаштувала до себе працювати системним адміністратором, а також дала можливість жити у власній квартирі в Москві, оскільки житла дівчина не мала.

Подяка не змусила довго чекати. Тетяна, щоб сказати “дякую”, відвела у Олени Степаненко чоловіка та народила йому сина.

Звісно, після цього 32-річна адміністратор Петросяна нарвалася на тавро розлучниці. І їй ще довго доведеться відмиватись від усього того, що говорять про неї шанувальники.

Тим не менш, Тетяна Брухунова зовсім не боїться вести діалог з шанувальниками, адже деяка частина фанатів у неї все ж таки є.

Нещодавно у своєму блозі в Інстаграм дружина Петросяна розмістила фото, сповнене одкровення. Дружина гумориста позувала на знімку в розстебнутому халатику, мило змахнувши волосся на один бік.

Деякі шанувальники стверджують, що щоби відповідати статусу свого чоловіка, Тетяна Брухунова намагається навмисно виглядати старше. Сама зірка з таких припущень тільки сміється.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.