Чому доньці пакистанця Мохаммада Захура заборонено показувати обличчя?

Мохаммад Захур – пакистанський чоловік української співачки Камалії. Слід зазначити, що чоловіки в Пакистані мають зовсім інші моральні підвалини, не такі, як в українців.

Тому українських шанувальників Камалії відверто дивують деякі моменти, пов’язані з її коханим та єдиним чоловіком.

Наприклад, мало хто знає, але Мохаммед Захур має двох дітей від першого шлюбу.

Якщо ви наберете в пошуковій системі “перша дружина Мохаммада Захура”, то побачите дуже несподівану відповідь – Камалія. Дійсно, пара у шлюбі з 2003 року. Проте, до цього в Пакистані меценат і бізнесмен мали ще одну обраницю, інформацію про яку почистили із соціальних мереж.

Від першої дружини пакистанць має двох дітей — сина Армана та доньку Тетяну.

Фотографії подружжя в мережі ви не знайдете, оскільки в Пакистані обличчя жінки заборонено показувати без згоди чоловіка. З тієї ж причини дочка Мохаммада Тетяна Захур також не має свого профілю в соціальній мережі, а ще вона ніде не фотографувалася. Такі правила.

А ось син Арман таки засвітився на кількох фотографіях із уже новою родиною свого батька. За знімками видно, що Мохаммад Захур зі своєю дружиною Наталією Шмаренковою (Камалією) та сином Арманом відпочивали на яхті.

Арман Захур з батьком Мохаммадом та мачухою Камалією
Арман Захур з батьком Мохаммадом та мачухою Камалією

Судячи з знімків, сімейство порозумілося.

Нагадаємо, у Камалії та Захура є двоє спільних дітей — це двійнята Арабелла та Мірабела. Їхнє сімейство не приховує, адже є чим пишається — дівчатка ростуть повними копіями мами — чудовими красунями, які в такому юному віці радують батьків своїми талантами.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.