Кличко знав, що стане Чемпіоном Світу та мером Києва ще в дитинстві

Віталій Кличко відвідав програму Дмитра Гордона, де зізнався — стати Чемпіоном Світу та мером міста мріяв ще з дитинства, і знав, що його мрія неодмінно здійсниться.

Боксер і політик розповідає — під час зустрічей із підростаючим поколінням твердить — мрійте і все здійсниться. Але для реалізації своїх мрій неодмінно старанно працюєте. Адже лише тоді вдасться чогось досягти. І мрійте, навіть якщо вам кажуть, що ваші мрії абсурдні та зовсім нереалістичні.

Віталій Кличко
Віталій Кличко

 

“Мріяв стати Чемпіоном Світу і я ділився з хлопцями, коли вперше бачив бій Майка Тайсона тоді, під час перебудови у 86-му році. Ми мали можливість дивитися цей бій по телевізору. І я хлопцям говорю: “Колись я стану Чемпіоном Світу і поб’ю Тайсона, заберу його пояс”. Пройшло багато років, з мене сміялися, мовляв, такий худий і хоче побити Тайсона, він же така машина, монстр. Тим не менш, я був дуже радий, коли запросив своїх однокласників, з ким дивився тоді на кухні цей бій. І поставив на стіл пояс, яким свого часу володів Майк Тайсон, але цей пояс уже належав мені. Тобто дитяча мрія стала реальністю”, – розповідає Віталій Кличко.

“Мріяв стати мером. Але не для того, щоб стати мером, а для того, щоб мати можливість змінити місто. Багато хто так з усмішкою до цього ставився. Двічі намагався, і двічі у мене не вийшло. Але Бог любить трійцю, і на втретє у мене вийшло. Від чого ж маю величезне задоволення”, — резюмує Віталій Кличко в інтерв’ю журналісту та телеведучому Дмитру Гордону.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.