Михайло Поплавський кинув виклик TikTok-блогерам: не перестає дивувати

Михайло Михайлович Поплавський - справжній гуру тикток-майстерності. Не дарма він відкрив у своєму навчальному закладі перший у світі Тік-Ток факультет, щоб навчати основам цієї соціальної мережі.

Незважаючи на те, що Тік-Ток — молодіжна мережа, а Поплавський уже давно не представник молоді, він все одно потужно зміцнився в українських трендах. Все завдяки тому, що він подає шанувальникам незвичайний контент – рідко на просторах інтернету зустрінеш дорослу людину, яка так енергійно рухається під музику і регулярно випускає запальні відео.

Хвиля скандальності, коли Михайло Поплавський чіплявся до нібито молоденьких студенток пройшла, тож тепер він із радістю підкорює світські хроніки своїми заздалегідь продуманими витівками на відео. І, зізнатися чесно, становить серйозну конкуренцію молодшим і проглядається блогерам.

Наприклад, на новому відео, опублікованому в Інстаграм та ТікТок poplavskiy_michail, головний герой, він же співаючий ректор Михайло Поплавський, йде в лазню разом із красунею-кумою, яка є втіленням усіх чоловічих мрій. На тлі грає відома пісня зі зрозумілим підтекстом “А ми з кумою ходимо до лазні”. Епатажне видовище відразу увірвалося в топ за рекомендаціями.

“Головна ідея – щоб кожен, хто дивиться цей кліп, зарядився позитивною енергією. Тому що кума та банька – це завжди позитив”, – зазначив Михайло Поплавський.

Варто додати, що ректор, що співає, ще й встигає університетом керувати, а не тільки знімає гумористичні ролики, як усі думають. Звичайно, зйомки — це величезна праця, проте Поплавський запевняє, що це більше для душі та піару університету імені Поплавського.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.