Настя Каменських показала, як виглядає їх із Потапом кухня

Будинок Насті Каменських та Потапа — це їхня сімейна фортеця. Справжнє гніздечко, куди вони готові запрошувати лише найближчих. Саме звідти Настя записує багато блогів.

Каменських – відкрита співачка. Вона може ділитися переживаннями, емоціями, щирим враженням. Однак через такий величезний досвід на сцені вона вже знає — глядачам не завжди все можна показувати. Іноді можуть не так зрозуміти. Саме тому досвідчена зірка всеукраїнського та міжнародного рівня обрала позицію – відкрита у творчості, але закрита у особистому житті. Можливо, саме це переконання і спричинило те, що про одруження зірки з Потапом дізналися постфактум. Втім, зараз не про це.

Настя та Потап, які живуть по сусідству з Юрієм Горбуновим та Катериною Осадчою, часто приводять додому гостей. Але найчастіше ці гості — близькі друзі та колеги. Журналістів у своєму сімейному гніздечку вони бачити не хочуть.

Настя лише зрідка показує як виглядають окремі локації в загальному сімейному особняку.

Так, нещодавно фоловерам пощастило побачити кухню співачки. Шанувальники вкотре переконалися, що Настя — акуратна господиня. А ще – у неї дуже гарний смак, адже на кухні все підібрано дуже гармонійно.

Єдине, що справді спантеличило фоловерів Інстаграм-профілю Насті, так це те, що в неї дуже високо висять шафки. А вона у реальному житті жінка вкрай невисока. Як же вона дістає щось із верхніх полиць?

“А ви так само готуєте сніданок?”, – Запитала Настя Каменських у своїх фоловерів в описі до опублікованого відео.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.