Їй приписували роман із Юрієм Горбуновим: телеведуча програми “Танці з зірками” вийшла заміж

У новому сезоні проекту "Танці із зірками" пару Юрію Горбунову склала прекрасна Іванна Онофрійчук. Вона прийшла на зміну Тіні Кароль, яка відмовилася співпрацювати із телеканалом 1+1. Фактично причину відмови та не пояснила.

У житті Іванни – неймовірне свято. 11 листопада вона вийшла заміж! Неймовірними фотографіями у білій сукні телеведуча каналу 1+1 поробилися зі своїми фоловерами у соціальних мережах. Її одразу ж кинулися вітати та робити компліменти, адже виглядає вона в один із найголовніших днів свого життя справді чарівно!

“Офіційно дружина Алмаза. Тепер ми справжня родина”, – написала Іванна, колега Юрія Горбунова, в описі під зворушливим весільним відео, яке зірка опублікувала у своєму Інста-блозі.

Серед колег та зірок, які привітали Іванну з одруженням, були хореограф та суддя проекту “Танці з зірками” Катерина Кухар, танцюрист Женя Кіт, дружина артиста Монатика Ірина Демичова та інші.

З відкритих джерел відомо, що телеведуча “Танців із зірками” Іванна Онуфрійчук розписалася у Києві з бізнесменом, з яким у тієї останні роки тривали стосунки.

На одруженні та урочистій частині у нареченої дві сукні – в принципі, так зараз модно, тому шанувальники здивувалися б, якби було інакше.

Обидві сукні, до речі, українського виробництва – Adamaris Олени Бернацької та Ірини Разумовської. Основне вбрання для церемонії важить 40 кг, шили півроку, довжелезний шлейф, кілограми бісеру, кришталю та всяких стразів та каміння.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.