Який вигляд має перший чоловік Катерини Осадчої, який був до Горбунова і чому вони розлучилися

Катерина Осадча — телезірка із позитивною репутацією. Шанувальники знають її за роллю високої телеведучої в самій зірковій програмі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

Ця програма існує вже понад 15 років, і Осадча є її незмінною телеведучою. Не завадили створенню нових випусків і два декрети зірки. Власне зараз Катерина відходить від своїх третіх пологів, але вже випускає нові цікаві інтерв’ю з зірками.

Катерина Осадча у 2021 році стала багатодітною мамою

Юрій Горбунов та Катя Осадча із сином
Юрій Горбунов та Катя Осадча із сином

Слід зазначити, що двоє її синів — середній Іван та молодший Данило, були народжені у другому шлюбі з шоуменом, телеведучим та актором Юрієм Горбуновим. А ось старший син Ілля Поліщук був народжений у першому шлюбі.

З татом свого старшого сина Іллі зірка “Світського життя” та тодішня модель познайомилася, коли їй було лише 17 років і вже через рік вона вийшла за нього заміж.

Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком
Катя Осадча з колишнім чоловіком Олегом Поліщуком

Першим законним чоловіком довгоногої красуні став успішний бізнесмен і народний депутат Олег Поліщук, який на 15 років старший за телеведучу. Варто зазначити, що на той момент Осадча була досить успішною моделлю, адже з 15 років вона літала до Токіо, Парижа, Берліна та Лондона в рамках підписаних контрактів, і виступала на кращих модельних подіумах світу.

Саме на одному з таких показів Катю і помітив політика.

Коли Каті було 19, тобто за рік після знайомства з Олегом, Катерина народила сина Іллю. Ще через рік пара вирішила розлучитися. Катерина виховувала свого старшого сина сама.

Схожі статті

Відміряю всього по 12 ложок і отримую неймовірно смачне та повітряне “диво” до чаю: за 30 хвилин управляюсь

Для приготування смачного десерту не обов'язково розводити велике готування і брати багато інгредієнтів. Сьогодні ми підготували рецепт дуже простого, ніжного і соковитого шоколадного торта з кремом.

Брюс Вілліс собі б такого не дозволив: Потап на підтримку Каменських замість шампуню помив голову молоком

Потап останнім часом не вилазить із зашкварів. Останнім крінжем репера стала звичайна ранкова процедура бриття перед дзеркалом. Та й тут Олексій Потапенко спромігся начудити.

Капуста “Хвилинка”: один в один як квашена. У подруги в гостях взяла рецепт маринованої капусти за добу

Не потрібно витрачати купу часу на приготування квашеної капусти. Розповідаємо, як замаринувати закуску так, аби вона нічим не відрізнялась від такого салату.