Який вигляд мав перший чоловік Камалії?

Українська співачка Камалія – справжня зірка. На її рахунку не лише перемога на конкурсі "Міс Світу", а й успішні творчі проекти, які досі приносять їй славу та вдячну публіку.

Однак особисте життя Камалії не завжди було таким же м’яким, як і творче. Наприклад, зірка не раз розповідала, як у шлюбі з чоловіком Мохаммадом Захуром вона довго не могла завагітніти. І яким же було щастя, коли Наталя впізнала — матиме дитину. І не один, а двійня! Дві чарівні дівчата Арабелла і Мірабелла радують маму і тата.

У Мережі часто запитують, хто ж був першим чоловіком Камалії.

Камалія та Мохаммад Захур
Камалія та Мохаммад Заху

Якщо вірити відкритим джерелам, то 2003 року Наталія Шмаренкова вийшла заміж за пакистанського мільярдера Мохаммада Захура. З цим чоловіком артистка одружується досі.

Камалія та Мохаммад — гарна пара. Її можна назвати еталоном сімейних взаємин в українському шоу-бізнесі. Камалія, як мудра жінка, ніколи не скаржиться на свого чоловіка, не розповідає про його недоліки. Вона показує, як любить свого чоловіка, з яким та разом уже майже два десятки років.

Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром та доньками Арабеллою та Мірабеллою
Камалія з чоловіком Мохаммадом Захуром та доньками Арабеллою та Мірабеллою

А ще артистка примудряється поєднувати і своє професійне зростання, і хобі, і сім’ю. Потрібно віддати належне, у неї це чудово виходить. Це підтверджують гарне виховання доньок, професійні досягнення у творчості, а також перемоги на змаганнях з кінного спорту, котрий є улюбленим хобі Наталії Захур.

Схожі статті

Шоколадно-морквяний торт без борошна, цукру, масла: мій кумир, коли сиджу на дієті, а солоденького хочеться

У світі кулінарії завжди є місце для інновацій та творчості, особливо коли йдеться про створення страв, які поєднують у собі смак та користь для здоров'я.

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.