Односельці Винника розповіли, чи насправді був їх з Таюне син

Чутки про те, що Олег Анатолійович Винник – щасливий батько, а його дружина Таїсія Сватко – дбайлива мама, ходили вже давно. Але журналісти програми "Вікриття" нарешті знайшли реальних людей, які бачили хлопчика. Але це було дуже давно.

Відносини Олега з Таїсією вилилися в щастя, адже, кажуть, у них є син. Односельці Винника розповіли журналістам, що пам’ятають, як ще до такої колосальної слави пара з дитиною приїжджала до села автобусом.

Ходять чутки, що у зірковій парочки є син Юліан. Хлопцю зараз 17, а живе та навчається він у Німеччині. Шанувальники впевнені, що милий хлопчик, із яким часто фотографується Сватко, є рідним сином Олега Винника, бо дуже схожий на свого знаменитого батька.

Таюні із сином від Олега Винника Юліаном
Таюні із сином від Олега Винника Юліаном

У кадрі світлий хлопчик притискався до бек-вокалістки Олега Винника, а та лагідно його обіймала. Ще 2005 року, коли співак ще жив у Німеччині, стало відомо, що він має однорічного спадкоємця.

Відомо, що він спортсмен займається плаванням, і вже бере участь у змаганнях.

В Україну Юліан Олегович Винник не приїжджав у свідомому віці, адже тут на будь-які відомості про сім’ю музиканта журналісти полюють із особливою пристрастю.

Але незважаючи на всі зусилля залишатися в тіні, Юліан все ж таки ненадовго отримав порцію уваги публіки, коли німецька плавальна школа опублікувала рідкісне фото з ним.

Зазначимо, що Олег Винник та Таюне донедавна заперечували і свій союз. Однак у тій же програмі односельці Винника розповіли, що одразу після училища ще до величезної популярності пара відгуляла весілля. Гуляли, як і належить у селі – кілька днів, із короваєм. Столи стояли у два ряди і були щільно заставлені частуваннями, які приготувала Олегова мама, а також родичі.

Популярне

Схожі статті

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.