Катерина Репяхова планує подати до суду на журналістів

Дружина Віктора Павлика вкотре поскаржилася на заголовки ЗМІ, які принижують її честь та гідність.

Дружина та концертний директор українського артиста Віктора Павлика опублікувала в Інстаграм скріншот стрічки новин, де про неї написало одне з видань. Заголовок було сформульовано так: “Гроші не пахнуть: Репяхова змусила Віктора Павлика танцювати на камеру в сімейку”. Сама Катерина не оцінила цей заголовок, і це вже не вперше, коли блогер обурена перекручуванням фактів з боку преси.

“Ще трохи і я справді замислюся про адвоката”, – написала Катерина Репяхова.

Катерина Репяхова планує подати до суду на журналістів
Катерина Репяхова планує подати до суду на журналістів

У наступному сторизі до неї звернулася одна з шанувальниць, яка написала, що її чоловік адвокат, і може допомогти подати позов проти видання, щоб відсудити в одного 300 тис грн, а іншим “було не повадно”.

Катерина Репяхова, мабуть, вже задумалася про цю ідею.

Катерина Репяхова планує подати до суду на журналістів
Катерина Репяхова планує подати до суду на журналістів

Нагадаємо, Катя Репяхова – молода дружина Віктора Павлика. Незважаючи на їх, начебто, колосальну різницю у віці, дівчина стверджує — у них із Віктором немає конфліктів та непорозумінь на цьому ґрунті. Минулого року вони офіційно скріпили свою спілку, проте пишної церемонії одруження не було. Цього року у червні у них народився син, якого назвали Михайлом. Катерина після народження свого первістка продовжила подорожувати — з мамою чи чоловіком їздити відпочивати. Із синочком уже навіть злітали на відпочинок за кордон, хоча, за словами Катерини, поїздка їм далася не дуже просто.

Зараз Катерина не так їздить за чоловіком на його концерти, як займається розвитком власного Інстаграм-блогу.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.